Á.SZ.F

Általános Szerződési Feltételek

A weboldal Felhasználója tudomásul veszi, hogy az oldalon található szextelefon számokat kezelő Operátorokkal a személyes kontaktus kialakítása tilos, ahogyan az operátorok személyes adatainak elkérése (privát telefonszám, név, cím, e-mail cím, msn, skype, stb.) is, illetve konkrétan, vagy bármilyen utalással, célzással a operátorokkal való találkozás kezdeményezésére.

A weboldalon kizárólag telefonos, erotikus /felnőtt tartalom/ kommunikáció lehetséges. A weboldalon található tartalom a korhatárra figyelmeztető tájékoztatás tudomásulvétele után érhető el.

Felhasználó a hívás kezdeményezésével kijelenti, hogy betöltötte 18. életévét, illetve a hívószám, amelyről a hívást kezdeményezi az saját tulajdona, a hívásért kiszámlázandó összeget a telefontársaság felé rendezni fogja, amely a felhasználó telefonszámláján kerül kiszámlázásra. A Szolgáltatást igénybe vevő felhasználó tudomásul veszi, hogy abban az esetben, ha telefonszámláját nem, vagy késedelmesen rendezi, a továbbiakban kizárható a Szolgáltatás igénybevételéből.

A Szolgáltatás díja és leírása

A Felhasználó tudatában van annak, hogy a weboldalon látható 0690-es előhívószámú telefonszámok hívásdíja emelt összegű.

A hívások kizárólag hangalapú beszélgetések:

  •  06/90-603-666 A hívás díja:   635.-ft/ perc erotikus /felnőtt tartalom/
  • 06/90-603-889 A hívás díja:    508.-ft/ perc erotikus /felnőtt tartalom/
  • 06/90-900-435 A hívás díja: 1.500. -ft/ perc erotikus /felnőtt tartalom/
  • 06/90-900-972 A hívás díja  1.200. -ft/ perc erotikus /felnőtt tartalom/                                

 A Szolgáltatáshoz tartozó aktuális telefonszámok és bruttó hívásdíjak a médiafelületen feltüntetésre kerülnek. Az oldal üzemeltetője a telefonszex hívásokban elhangzottakért semmilyen felelősséget nem vállal, mivel a hívásokban elhangzottakat csak a Felhasználó és az Operátor hallja. Szolgáltató a beérkezett hívásokról semmilyen módon nem készít hangfelvételt.

Szolgáltató az ügyfelek adatait, beleértve a telefonszámukat is, nem adja át harmadik fél részére, ez alól kivételt képez, a hatósági megkeresés.

Weboldal üzemeltetője: Az információs számon 06/20-422-47-97 /8-16 ig/  a Szolgáltatás nem vehető igénybe, az csak a Fogyasztók kérdéseinek és esetleges panaszainak fogadására szolgál:                                                                                                    emailedeserotika69@gmail.com   vagy callme0690@gmail.com

Szolgáltatások üzemeltetője:                                                                                                                                                     Voxinfo Kft.:/1034 Budapest, Bécsi út 100./   https://emeltdijas-telefon.hu                                                                        WEEN Üzletviteli és Kommunikációs BT /7627 Pécs Török u. 8/2.   https://emeltdijasszamok.info/aszf/                                

   

Üzemeltető: Bozsik Mónika  Bp, 1203 Kossuth Lajos u 83. Ügyfélszolgálat tel: 06/20-422-47-97    Email: edeserotika69@gmail.com  
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!